Midden Nederland Bouwinginieurs B.V. Corbion Purac

Midden Nederland Bouwinginieurs B.V. Corbion Purac

Project:
NEN 2767 inspectie en opstellen meerjarenonderhoudsplanning
Opdrachtgever:
Midden Nederland Bouwingenieurs B.V.
Opdracht:
NEN 2767 inspectie

Corbion is een toonaangevende organisatie op het gebied van food preservation, green chemicals en bioplastics gemaakt van melkzuur en de wereldwijd marktleider in melkzuur, melkzuurderivaten en lactides. Zij hebben fabrieken in Nederland, Spanje, Brazilië, Thailand en de Verenigde Staten. Daarnaast hebben zij ook een wereldwijd netwerk van verkoopbureaus en agenten in meer dan 100 landen.

Kwaliteit, productinnovatie en klantgerichtheid zijn belangrijke kenmerken van de onderneming. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als collegiaal, informeel en resultaatgericht. Corbion was eerst Purac en is gevestigd in Gorinchem en was een onderdeel van CSM (Centrale Suiker Maatschappij).

Voor Corbion voeren wij op regelmatige basis NEN2767 inspecties uit van diverse gebouwen binnen Nederland om vervolgens tot een goede MJOP te komen.
Het betreft hier inspecties op gebied van de bouwkundige, werktuigbouwkundige en elektrotechnische staat die in samenwerking met Midden Nederland bouwingenieurs worden uitgevoerd.

Corbion
DSCF4207
IMG_2487
IMG_2508