Diverse objecten Stichting Zuidwester

Diverse objecten Stichting Zuidwester

Project:
Inspectie en advies Beheer en Onderhoud Zuidwester
Opdrachtgever:
Stichting Zuidwester
Opdracht:
Diverse werkzaamheden

Op het terrein Hernesseroord in Middelharnis vindt Zuidwester haar oorsprong. Op dit voormalige instellingsterrein wordt al meer dan 40 jaar zorg en ondersteuning aangeboden. Hiernaast worden ook op verschillende dagbesteding locaties cliënten begeleid.

Zuidwester beschikt over meerdere terreinen met o.a. woningen en dagbestedingslocaties. Het is hierdoor van groot belang dat deze terreinen goed worden onderhouden. Zowel op gebied van bouwkunde, installatietechniek als infra inspecteren en adviseren wij Zuidwester met betrekking tot het beheer en onderhoud.

Het is van belang dat de woon- en dagbestedingsgebouwen van deze stichting goed zijn onderhouden. Daarom voeren wij ondersteuningswerkzaamheden voor Zuidwester uit.

Hierbij kunt u denken aan ondersteuning bij het dagelijks beheer en onderhoud van de technische dienst en het facilitair bedrijf.

Maar ook voor de afdeling vastgoed van Zuidwester doen wij dit o.a. door advies inzake de lange termijn visie in de vorm van meerjaren onderhoudsprognoses voor dit vastgoed. waarvoor op regelmatige basis inspecties conform NEN2767 worden uitgevoerd.

Daar waar nodig verzorgen wij ook cursussen ten aanzien van het beheer en onderhoud en facilitaire zaken.

logo-zuidwester-2